Адаптація закладів ресторанного господарства до умов сьогодення - Собін, Олексій Владиславович (My University, 2023)
Адаптація ресторанного бізнесу до нинішніх умов є надзвичайно актуальною, оскільки вона висвітлює, як підприємства можуть реагувати та пристосовуватися до неочікуваних викликів. Виклики змусили ресторани переорієнтувати свої бізнес-моделі та впровадити нові стратегії, щоб вижити. Завдяки цьому вони змогли продовжити роботу, надаючи пріоритет здоров'ю та безпеці своїх клієнтів і персоналу. Ці адаптації також дають уявлення та ідеї для інших підприємств, які зіткнуться з подібними викликами або перебоями в майбутньому.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; індустрія гостинності; hospitality industry; туристична індустрія; tourism industry