Zaporozhan, AllaStukalska (Ivanova), NataliiaKuzmin, Oleg2022-09-192022-09-192022Zaporozhan A. Study of technological regimes of dairy production / A. Zaporozhan, N. Stukalska, Kuzmin O. // Science in the Environment of Rapid Changes : Proceedings of the 1st International Scientific and Practical Conference, Scientific Collection «InterConf», September 6-8, 2022. – Brussels, Belgium : De Boeck, 2022. – № 123. – Pp. 260–264https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37996The task of study was to establish the main technological operations of the production of sour-milk products, namely: the conditions of heat treatment of milk and sour-milk mixture; choice of type and amount of structure stabilizer. Завданням дослідження було встановити основні технологічні операції виробництва кисломолочної продукції, а саме: умови теплової обробки молока та кисломолочної суміші; вибір типу та кількості стабілізатора структури.enкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїsour-milk mixtureslactic acid bacteriastabilizerconsistencyheat resistancefoamingкисломолочні сумішімолочнокислі бактеріїстабілізаторконсистенціятермостійкістьпіноутворенняStudy of technological regimes of dairy productionThesis