Study of technological regimes of dairy production - Zaporozhan, Alla; Stukalska (Ivanova), Nataliia; Kuzmin, Oleg (My University, 2022)
The task of study was to establish the main technological operations of the production of sour-milk products, namely: the conditions of heat treatment of milk and sour-milk mixture; choice of type and amount of structure stabilizer. Завданням дослідження було встановити основні технологічні операції виробництва кисломолочної продукції, а саме: умови теплової обробки молока та кисломолочної суміші; вибір типу та кількості стабілізатора структури.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; sour-milk mixtures; lactic acid bacteria; stabilizer; consistency; heat resistance; foaming; кисломолочні суміші; молочнокислі бактерії; стабілізатор; консистенція; термостійкість; піноутворення