Імобілізація мікроорганізмів активного мулу, як один з методів удосконалення процесу очищення стічних вод - Сулейко, Тетяна Леонідівна; Семенова, Олена Іванівна (My University, 2006)
Охарактеризовано сутність процесу клітинної імобілізації. Наведені переваги та можливі недоліки застосування методу клітинної імобілізації в процесі очищення стічних вод.
Keywords: імобілізація; клітини; культивування; очищення стічних вод; immobilization; cell cultivation; purification of wastewater; кафедра екології та екоменеджменту