Національний університет харчових технологій: витоки і сьогодення - Іванов, Сергій Віталійович (My University, 2014)
Історія університету — яскраве відображення економічного розвитку країни, її науково-технічного прогресу, суспільно-політичного й культурного життя. Зберігаючи та розвиваючи позитивний досвід вітчизняної освіти, запроваджуючи найкращі світові стандарти підготовки фахівців, університет впевненою ходою крокує в майбутнє. The history of the university is a vivid reflection of the economic development of the country, its scientific and technological progress, socio-political and cultural life. Preserving and developing positive experience of domestic education, introducing the best world standards of training specialists, the university is confidently moving into the future.
Keywords: історія університету; вищий навчальний заклад; підготовка фахівців; харчова промисловість; history of the university; training; institution of higher education; food Industry