Використання сорбційних матеріалів при підготовці води для виробництва хлібного квасу - Дулька, Ольга Степанівна; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович (My University, 2015)
Основу будь-якого безалкогольного напою складає вода, яка відіграє життєво важливу роль в організмі людини. Сучасні підприємства виробляють різні освіжаючі, тонізуючі, вітамінізовані та інші напої до складу яких входять корисні людині складові.Однією з найважливіших проблем розвитку безалкогольної галузі є підвищення якості продукції, її маркетингової конкурентоспроможності. В сучасних економічних умовах цього можна досягти шляхом впровадження сучасної технології водопідготовки для приготування квасу. The basis of any soft drink is water, which plays a vital role in the human body. Modern enterprises produce a variety of refreshing, tonic, vitamin and other drinks which include such useful components. One of the major problems of the development of the soft drinks industry is to increase the quality of the product, its marketing competitiveness. In the current economic conditions this can be achieved by introducing modern water purification technology for the production of kvass.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; підготовка; квас; вода; brew; preparation; water