Скроцька, Оксана Ігорівна2014-11-182014-11-182014Скроцька, О. І. Перспективи використання бактерій роду Clostridium для отримання ацетону і бутанолу / І. В. Савенко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 502.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18475Бродильні виробництва набувають все більшого значення, завдяки використанню поновлюваних джерел енергії і побічних продуктів (газів бродіння). На сьогодні основними напрямками досліджень є конструювання нових штамів ацетоно-бутилових бактерій та розробка нових технологічних прийомів по виділенню кінцевих цільових продуктів. Fermentation production are becoming increasingly important due to renewable energy and by-products (gas fermentation). Today the main areas of research is the design of new strains Acetone-butyl bacteria and the development of new processing methods for release of final target products.otherацетонбутанолбактеріїacetonebutanolbacteriaкафедра біотехнології і мікробіологіїПерспективи використання бактерій роду Clostridium для отримання ацетону і бутанолуOther