Методи максимізації чистого прибутку банківських установ - Парфенова, Катерина; Сілакова, Ганна Віталіївна (My University, 2014)
Основна мета діяльності будь-якої кредитної організації як комерційної структури полягає в отриманні максимального прибутку в довгостроковій перспективі. Це включає в себе потенційне зростання обсягу банківських операцій, збільшення власного капіталу, стабільні дивіденди, прийнятний рівень ризику для кредиторів і вкладників, підвищення іміджу в очах потенційних клієнтів. The main purpose of any credit institution as a commercial entity is to obtain the maximum profit in the long run. This includes the potential growth of banking operations, increase equity, stable dividends acceptable level of risk for lenders and investors, improving the image in the eyes of potential customers.
Keywords: банківські установи; кредитна організація; максимальний прибуток; banks; credit institution; maximum profit; кафедра фінансів