Використання рейтингових оцінок для підтримки фінансових рішень - Мазник, Ліана Валеріївна (My University, 2015)
Для прийняття рішень щодо ефективного розміщення та збереження власних активів підприємствами, фізичними особами, проведення порівнянь між надійністю та ризикованістю різних фінансових установ важливо володіти інформацією, яка дозволяє впорядкувати розстановку пріоритетів та обрати інвестиційний фонд, банк, навіть країну для ведення бізнесу. For decisions on efficient allocation and preservation of its assets by enterprises, individuals conducting comparisons between reliability and riskiness of various financial institutions have important information allowing organize the alignment of priorities and choose the investment fund, bank, even country to do business.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; бізнес; рейтинг; інформація; business; rating; information