Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаМихайленко, Владлена МиколаївнаБережна, Тетяна Олегівна2020-12-172020-12-172019Нєміріч, О. В. Встановлення та коригування критичних точок під час приготування брауні / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, Т. О Бережна // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. - С. 132–133.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32379otherНАССРресторанне господарствоrestaurant businessбезглютенові кондитерські виробиgluten-free confectioneryнапівфабрикаткафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїsemi-finished productВстановлення та коригування критичних точок під час приготування брауніThesis