Дослідження процесу розпилювального зневоднення дисперсій гідролізованого крохмалю - Малецька, К. Д.; Сильнягіна, Ніна Борисівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна (My University, 2007)
Встановлено технологічні параметри розпилювального зневоднення продуктів гідролізу крохмалю різного вуглеводного складу, наведено дисперсійні і структурно-механічні характеристики одержаних порошків.

Established process parameters of dehydration spray starch hydrolysis products of different carbohydrate composition are dispersed and structural and mechanical properties obtained powders.
Keywords: гідроліз крохмалю; hydrolysis of starch; розпилювальне зневоднення; вуглеводний склад; структурно-механічні властивості; spray dehydration; carbohydrate composition; structure and mechanical properties; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології цукру і підготовки води