Проблеми сучасного маркетингу та торговельного підприємництва - Несміянова, Марія Валеріївна (My University, 2012)
По мірі того, як ускладнюються проблеми, що стоять перед людством, і збільшуються його можливості, теорія і практика маркетингу привертають все більше уваги підприємств організацій і цілих країн. Так підприємства, які займаються виробництвом або реалізацією товарів, починають усвідомлювати різницю між збутом і маркетингом і перебудовувати свою діяльність на основі останнього. As how complicated the problems facing humanity, and increase its capabilities, theory and practice of marketing attract more attention enterprise organizations and entire countries. So enterprises engaged in the production or sale of goods, becoming aware of the difference between sales and marketing and rebuild its business based on the latter.
Keywords: маркетинговий потенціал; маркетинг; стратегічне управління; strategic management; marketing potential; marketing