Інноваційна технологія піноподібного напівфабрикату типу «суфле» на основі цукрозамінника нового покоління еритритолу - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович (My University, 2013)
Вироби на еритритолі заслуговують статус: «без цукру (сахарози)», «функціональний продукт», «з пониженою калорійністю», «з редукованою глікемічністю». Articles erythritol deserved status, "no sugar (sucrose)," "functional product", "with low calorie," "with reduced hlikemichnistyu."
Keywords: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; цукрозамінник; еритритол; суфле; sweetener; erythritol; souffle