Манченко, Валентина МиколаївнаМельніченко, Анна ЮріївнаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2020-06-242020-06-242020Манченко, В. Перспективи використання концентрованих соків в якості природних барвників / В. Манченко, А. Мельніченко, Т.Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 240.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31651В роботі доведено, що концентровані соки з ягід бузини, чорниці, аронії та ожини можна використовувати як природні барвники при виробництві кондитерських, макаронних та хлібо-булочних виробів, напоїв та кисломолочних продуктів. It is proved that the concentrated juice from the berries of elderberry, blueberry, chokeberry and blackberry can be used as natural dyes in the production of confectionery, pasta and bakery products, beverages and dairy products.антоціанибузиначорницяожиначорноплідна горобинаanthocyaninselderberryblueberriesblackberrieschokeberryкафедра технології консервуванняПерспективи використання концентрованих соків в якості природних барвниківThesis