Козаченко, Ольга МихайлівнаНікітіна, Тетяна Андріївна2022-06-162022-06-162022Козаченко, О. М. Вплив пандемії COVID-19 на сучасний ресторанний бізнес / О. М. Козаченко, Т. А. Нікітіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 173https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37656Світова пандемія COVID-19 здійснила негативний вплив на бізнес. Підприємства повинні були терміново знайти нові шляхи ведення бізнесу або ж взагалі припинити своє існування на ринку. Зріс рівень безробіття. Ресторанний бізнес також зазнав втрат від наслідків пандемії.The global COVID-19 pandemic has had a negative impact on business. Businesses had to urgently find new ways to do business or even cease to exist in the market. Unemployment has risen. The restaurant business has also suffered losses from the effects of the pandemic.готельне підприємствоконкурентоспроможністьресторанний бізнесhotel businesscompetitivenessrestaurant businessкафедра готельно-ресторанної справиВплив пандемії COVID-19 на сучасний ресторанний бізнесThesis