Вплив пандемії COVID-19 на сучасний ресторанний бізнес - Козаченко, Ольга Михайлівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2022)
Світова пандемія COVID-19 здійснила негативний вплив на бізнес. Підприємства повинні були терміново знайти нові шляхи ведення бізнесу або ж взагалі припинити своє існування на ринку. Зріс рівень безробіття. Ресторанний бізнес також зазнав втрат від наслідків пандемії.The global COVID-19 pandemic has had a negative impact on business. Businesses had to urgently find new ways to do business or even cease to exist in the market. Unemployment has risen. The restaurant business has also suffered losses from the effects of the pandemic.
Keywords: готельне підприємство; конкурентоспроможність; ресторанний бізнес; hotel business; competitiveness; restaurant business; кафедра готельно-ресторанної справи