Гойко, Ірина ЮріївнаБербушенко, Тетяна Валеріївна2014-06-102014-06-102014Гойко, Ірина. Перспективи використання білкововмісної рослинної сировини у виробництві кисломолочних напоїв / Ірина Гойко, Тетяна Бербушенко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 35-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14906Показано перспективність використання білковмісних порошків з листя кропиви, конюшини, люцерни у якості функціональних інгредієнтів для кисломолочних напоїв, що дозволяє збагатити напої рослинним білком, незамінними амінокислотами, мінеральними речовинами, а також створити широкий асортимент кисломолочних продуктів. Displaying perspectives of bilkovmisnyh powdered leaves of nettle, clover, alfalfa as functional ingredients for milk drinks, drinks to enrich vegetable protein, essential amino acids, minerals, and a wide range of dairy products.uk-UKкисломолочні напоїбілкововмісна рослинна сировинаbeveragesbilkovovmisna herbs fermentedкафедра технології оздоровчих продуктівПерспективи використання білкововмісної рослинної сировини у виробництві кисломолочних напоївOther