Умберто Еко – видатний філософ, поет, діяч - Джиджора, Назарій Іванович; Курас, Артем Іванович (My University, 2016)
Важко сказати, хто такий Умберто Еко насамперед - славетний письменник, видатний філософ, учений-семіотик, публіцист, який пише на актуальні теми, чи ретельний дослідник явищ масової культури. Усі ці іпостасі органічно поєднуються в ньому, підживлюючи одне одного і творячи гармонійне ціле. It is difficult to say who Umberto Eco is first and foremost - a famous writer, prominent philosopher, semiotic scientist, a journalist who writes on topical topics, or a diligent researcher in the phenomena of mass culture. All these hypostases are organically combined in it, fostering each other and creating a harmonious whole.
Keywords: семіотика; інтерпретація тексту; філософ; semiotics; interpretation of the text; philosopher; кафедра гуманітарних дисциплін