Поцелуйко, Марія ВасилівнаГалінська, Олександра СергіївнаШутюк, Віталій Володимирович2019-11-222019-11-222019Поцелуйко, М. В. Вплив попереднього оброблення на якість та час сушіння в’ялених томатів / М. В. Поцелуйко, О. С. Галінська, В. В. Шутюк // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р. — Київ : НУХТ, 2019. – С. 122–123.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30337В роботі розглянуті аспекти впливу попереднього оброблення томатів вплив на тривалість сушіння і якість готової продукції. Досліджено що, томати попередньо бланшовані парою та сульфітовані швидше сушаться, мають кращі регідратаційні властивості та колір. The aspects of the influence of pre-treatment of tomatoes on the duration of drying and quality of finished products are considered in the paper. It has been investigated that steam-pre-blanched and sulfitated tomatoes are faster to dry, have better rehydration properties and color.uk-UKтоматив’яленнябланшуваннясульфітуванняtomatoeswiltingblanchingsulfonatingкафедра технології консервуванняВплив попереднього оброблення на якість та час сушіння в’ялених томатівThesis