Вплив попереднього оброблення на якість та час сушіння в’ялених томатів - Поцелуйко, Марія Василівна; Галінська, Олександра Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2019)
В роботі розглянуті аспекти впливу попереднього оброблення томатів вплив на тривалість сушіння і якість готової продукції. Досліджено що, томати попередньо бланшовані парою та сульфітовані швидше сушаться, мають кращі регідратаційні властивості та колір. The aspects of the influence of pre-treatment of tomatoes on the duration of drying and quality of finished products are considered in the paper. It has been investigated that steam-pre-blanched and sulfitated tomatoes are faster to dry, have better rehydration properties and color.
Keywords: томати; в’ялення; бланшування; сульфітування; tomatoes; wilting; blanching; sulfonating; кафедра технології консервування