Камбулова, Юлія ВікторівнаСоколовська, Ірина ОлександрівнаХаркава, Ольга Олександрівна2016-02-082016-02-082014Патент 88870 UA, МПК А23J 3/00, A23L 1/00 (2013.07). Білковий крем / Камбулова Ю.В., Соколовська І.О., Харкава О.О. заявник і власник Національний університет харчових технологій. - № 2013 09463; заявл. 29.07.2013; опубл. 10.04.2014, Бюл. № 7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22130Білковий крем цієї моделі передбачає в своїй рецептурі відновлений білок, знижений вміст цукру білого кристалічного та додатково введений пектин низькоетерифікований амідований і альгінат натрію, які забезпечують стабільність структури крему. Egg-white cream of this model includes restored egg-white, reduced white crystalline sugar and additionally introduced low-methoxy amidated pectin and sodium alginate, which provide structural stability of the cream.uk-UKпектин низько-етерифікований амідованийальгінат натріюкомплекс пектину і альгінатуяєчний білокцукор білий кристалічнийбілковий кремegg-white creamlow-methoxy pectin amidatedsodium alginatepectin and alginate complexegg-whitewhite crystalline sugarкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівБілковий крем (патент на корисну модель № 88870)Other