Фандрайзинг як технологія реалізації соціального плану маркетингу - Соломянюк, Наталія Миколаївна (My University, 2014)
В загальному розумінні поняття "фандрайзинг" визначається як процес залучення грошових коштів і інших ресурсів, які необхідні для реалізації певного проекту або забезпечення поточної діяльності організації. In a general sense the term "fundraising" is defined as the process of raising funds and other resources necessary to implement a particular project or provide current organization.
Keywords: маркетинг; грошові кошти; фандрайзинг; marketing; fundraising; cash; кафедра маркетингу