Різновиди тригонометричних рівнянь та способи їх розв’язання - Мазур, Олег Костянтинович; Ніколаєва, Оксана Анатоліївна (My University, 2018)
В статті представлено основні типи тригонометричних рівнянь та способи їх розв’язання. The article presents the main types of trigonometric equations and the methods of their solution.
Keywords: тригонометричні рівняння; синус; косинус; тангенс; котангенс; trigonometric equations; sinus; cosine; tangent; cotangent; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.