Бабанова, Олена ІгорівнаШевченко, Андрій ОлександровичПрасол, Світлана ВолодимирівнаДемченко, Олександр Миколайович2024-05-172024-05-172024Розробка дослідної установки для охолодження зефіру / О. Бабанова, А. Шевченко, С. Прасол, О. Демченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 2. – С. 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43164Останнім часом в техніці охолодження стали застосовуватись методи променистого тепловідведення, тобто радіаційне охолодження (РО). РО дозволяє скоротити тривалість та покращити якість виробів, оскільки тепловіддача додатково відбувається ультрадовгими хвилями з усієї маси матеріалуRecently, methods of radiant heat removal, i.e. radiation cooling (RO), have been used in cooling technology. RO allows you to shorten the duration and improve the quality of the products, since heat transfer additionally occurs with ultra-long waves from the entire mass of the materialukхарчова галузьтехнологічне обладнаннярадіаційне охолодженняструктуроутворення зефіруfood industrytechnological equipmentradiation coolingmarshmallow structuringкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвРозробка дослідної установки для охолодження зефіруThesis0000-0001-6906-158X0000-0002-0506-472X0000-0002-7616-770X