Пошук нових джерел фінансування для підприємств борошномельно-круп’яної галузі - Кудренко, Наталія Володимирівна (My University, 2014)
На сучасному етапі розвитку економічних відносин особливо важливим є питання залучення додаткових коштів в борошномельно-круп’яну галузь України. At the present stage of economic relations is especially important issue of attracting additional funds in flour and cereals industry of Ukraine.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; борошномельно-круп’яна галузь; джерела фінансування; sources of funding; flour and cereal industry