Аналіз гідродинаміки в вакуум-апаратах оснащених камерою упорядкування циркуляційного потоку утфелю - Мирончук, Валерій Григорович; Коцюбанський, Андрій Миколайович; Погорілий, Тарас Михайлович (My University, 2011)
У статті розглянуто дослідження впливу камери упорядкування циркуляції потоку утфелю на гідродинаміку вакуум-апарата за допомогою програми моделювання трьохвимірних течій рідин та газів Flow Vision.

The article reviews research impact chamber arrangement massecuite circulation flow on hydrodynamics vacuum apparatus using three-dimensional simulation of flows of liquids and gases Flow Vision.
Keywords: вакуум-апарат; утфель; кристалізація; гідродинамічні процеси; циркуляційний контур; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; vacuum apparatus; massecuite; crystallization; hydrodynamic processes; circulation loop; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки