Ковбаса, Володимир МиколайовичКобилінська, Олена ВалеріївнаТерлецька, Віта АльбертівнаРомашко, Олена ВасилівнаСторожук, Ольга Іванівна2016-02-082016-02-082000Дослідження підготовки вуглеводів сировини / В. М. Ковбаса, О. В. Кобилінська, В.А. Терлецька та ін. // Харчова і переробна промисловість. – 2000. - № 8-9. - С. 14-15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22132Стаття присвячена вивченню характеристик екструдованої сировини, що містить крохмаль. Досліджено в′язкість та визначено вміст декстринів у екструдатах. Встановлено, що екструзія забезпечує високий рівень кулінарної підготовленості сировини. Article is about research process of starch-contained extruded raw materials parameters. Investigated viscosity process and dextrin quantity in extruded raw materials. Extrusion process have positive effect on culinary preparation process.uk-UKконцентрати швидкого приготуваннядекстриниекструзійне обробленнядеструкціяв′язкістькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівinstant productsdextrinextrusion processingdestructionviscosityДослідження підготовки вуглеводів сировиниArticle