Дослідження підготовки вуглеводів сировини - Ковбаса, Володимир Миколайович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ромашко, Олена Василівна; Сторожук, Ольга Іванівна (My University, 2000)
Стаття присвячена вивченню характеристик екструдованої сировини, що містить крохмаль. Досліджено в′язкість та визначено вміст декстринів у екструдатах. Встановлено, що екструзія забезпечує високий рівень кулінарної підготовленості сировини. Article is about research process of starch-contained extruded raw materials parameters. Investigated viscosity process and dextrin quantity in extruded raw materials. Extrusion process have positive effect on culinary preparation process.
Keywords: концентрати швидкого приготування; декстрини; екструзійне оброблення; деструкція; в′язкість; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; instant products; dextrin; extrusion processing; destruction; viscosity