Кобець (Задорожня), Олена СергіївнаГавриш, Андрій ВолодимировичДоценко, Віктор ФедоровичКорецька, Ірина Львівна2014-09-152014-09-152014Дослідження впливу каротиновмісної сировини на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печива / О. С. Задорожня, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко, І. Л. Корецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 404-406.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16759У роботі досліджено фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печива у порівнянні з контролем. Here we study the physicochemical and structural and mechanical properties of dough and cookies compared with control.uk-UKпісочне печивоshortbreadпюре сирої морквиmashed raw carrotsпюре вареної морквиmashed cooked carrotsкаротиновмісний наповнювач «Морквяний мед»filler containing carotene «Carrot Honey»ресторанне господарствоrestaurant managementкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження впливу каротиновмісної сировини на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печиваThesis