Фінансове оздоровлення промислових підприємств у нестійкому ринковому середовищі - Мартиненко, Василь Петрович (My University, 2015)
Економіка більшості галузей промисловості продовбе залишатись витратною і неефективною, що визначає їх неконкурентоспроможність. Economy prodovbe most industries remain costly and inefficient, which determines their lack of competitiveness.
Keywords: кафедра фінансів; економіка; конкурентоспроможність; виробництво; economy; production; competitiveness