Кожевнікова, Маргарита ІгорівнаШаповаленко, Олег ІвановичЄвтушенко, Олег Олександрович2015-12-172015-12-172015Кожевнікова, М. І. Контроль якості подрібнення зернової сировини / М. І. Кожевнікова, О. О. Євтушенко, О. І. Шаповаленко // Якість і безпека харчових продуктів : ІІ Міжнародна науково-практична конференція, 12–13 листопада 2015 р., м. Київ : тези доповідей. - К. : НУХТ, 2015. – С. 105-107.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22016В тезах наведено інформацію про подрібнення насіння соняшнику, насіння льону та кукурудзи, а також їх сумішей. In the abstracts was produced information about grinding of sunflower seeds, flax seeds, corn and mixtures thereof.uk-UKкафедра технології зберігання і переробки зернаподрібненнясередньозважений розмір частинокнасіння льонунасіння соняшникукукурудзаcrushingweight average particle sizeflax seedssunflower seedscornКонтроль якості подрібнення зернової сировиниThesis