Поліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаБасс, Оксана ОлександрівнаМихалевич, Артур Петрович2024-10-092024-10-092024Виробництво морозива ацидофільного збагаченого / Г. Поліщук, Т. Осьмак, У. Бандура, О. Басс, А. Михалевич // Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44962Виробництво морозива ацидофільного збагаченого полягає у виготовленні продукції з високими споживчими властивостями та покращення структури харчування населення. Внесення білкових концентратів дозволить отримати продукт з підвищеним вмістом білкаThe production of acidophilic enriched ice cream consists in the production of products with high consumer properties and improvement of the nutrition structure of the population. The introduction of protein concentrates will make it possible to obtain a product with an increased protein contentukморозивоацидофільні продуктисироватка молочнакафедра технології молока і молочних продуктівice creamacidophilic productsmilk wheyВиробництво морозива ацидофільного збагаченогоThesishttps://orcid.org/0000-0003-3013-3245https://orcid.org/0000-0001-5548-1719https://orcid.org/0000-0003-2617-006Xhttps://orcid.org/0000-0001-7222-1388