Виробництво морозива ацидофільного збагаченого - Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Басс, Оксана Олександрівна; Михалевич, Артур Петрович (My University, 2024)
Виробництво морозива ацидофільного збагаченого полягає у виготовленні продукції з високими споживчими властивостями та покращення структури харчування населення. Внесення білкових концентратів дозволить отримати продукт з підвищеним вмістом білка

The production of acidophilic enriched ice cream consists in the production of products with high consumer properties and improvement of the nutrition structure of the population. The introduction of protein concentrates will make it possible to obtain a product with an increased protein content
Keywords: соєвий ізолят; ацидофільне морозиво; сироватка; кафедра технології молока і молочних продуктів