Місце і роль фундаментальних економіко-теоретичних розробок в дослідженні проблем агровиробництва в історії розвитку агроекономічної думки 20-х рр. ХХ ст. (чаянівська спадщина) - Гаркавко, Віктор Костянтинович (My University, 2010)
Здійснюється огляд центрів світової агроекономічної науки, зроблений О.В. Чаяновим в 20-х рр. XX ст. Підкреслюється роль і значення фундамен-тальних економіко-теоретичних розробок в дослідженні проблем агровиробництва.

It is carried out the review of world agro-economic science done by Chayanov in 20-s of the XX century. The role and value of fundamental economic and theoretical developments in the research of agroindustry problems is emphasized.
Keywords: Науково-Дослідний Інститут Сільськогосподарської Економії; сільськогосподарська економія; сільське господарство; Scientific Research Institute of Agricultural Economy; agricultural economy; agricultural; кафедра економічної теорії