Роман, Тетяна ОлександрівнаДейниченко, Людмила Григорівна2019-06-202019-06-202019Роман, Т. О. Особливості застосування синтетичних і мінеральних харчових барвників / Т. О. Роман, Л. Г. Дейниченко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – С. 156-157.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29816В роботі наведено особливості застосування синтетичних і мінеральних барвників при виробництві харчових продуктів. The paper presents the features of application of synthetic and mineral dyes in the production of foods.uk-UKхарчові барвникисинтетичні барвникимінеральні барвникиfood dyessynthetic dyesmineral dyesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОсобливості застосування мінеральних і синтетичних харчових барвниківArticle