Особливості застосування мінеральних і синтетичних харчових барвників - Роман, Тетяна Олександрівна; Дейниченко, Людмила Григорівна (My University, 2019)
В роботі наведено особливості застосування синтетичних і мінеральних барвників при виробництві харчових продуктів. The paper presents the features of application of synthetic and mineral dyes in the production of foods.
Keywords: харчові барвники; синтетичні барвники; мінеральні барвники; food dyes; synthetic dyes; mineral dyes; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції