Основні засоби : аналіз сутнісних та структурних характеристик - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2010)
Проаналізовані сутнісні та структурні характеристики понять "основні засоби", "основні фонди", "основний капітал". На підставі одержаних результатів змістовно розмежовані дані категорії.

The essential and structure characteristics of terms "fixed assets", "fixed funds", "fixed capital" are analyzed. According to the obtaining results the categories are basically divided.
Keywords: структура; основні засоби; основні фонди; основний капітал; фонд основних забісов; категорії; сутність; структура; structure; fixed assets; fixed funds; fixed capital; stock of fixed assets; categories; essence; кафедра маркетингу