Салавор, Оксана МирославівнаШтангеєва, Надія ІванівнаКлименко, Лариса СтепанівнаЛагода, Володимир Андрійович2013-01-302013-01-302000Салавор, О. М. Вплив антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків. / О. М. Салавор, Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко, В. А. Лагода // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : 6 міжнародна науково-технічна конференція, 19-20 жовтня 1999 р. - К. - 2000. - Ч. 1. - С. 9-10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5880Приведені результати позитивного впливу антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків. Вміст молочної кислоти в дифузійному соку ,обробленому «Фітосайд» зменшився на 15,6 %, а ефект очищення соку 11 сатурації збільшився на 6 %, порівняно з соками без антисептика.Presented the results of the positive impact of antiseptic "Fitosayd» on technological parameters of diffusion and purified juice. The content of lactic acid in the diffusion juice, processed "Fitosayd" decreased by 15.6%, while the effect of juice purification 11 saturation increased by 6% compared with the juices without antiseptic.otherцукрове виробництводифузіямікроорганізми«Фітосайд»технологічні показникидифузійний сікочищений сіккислотністьsugar productiondiffusiontechnological parametersraw juicepurified juiceaciditymicroorganismsantiseptic"Fitosayd"кафедра технології цукру і підготовки водиВплив антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соківArticle