Вплив антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків - Салавор, Оксана Мирославівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Лагода, Володимир Андрійович (My University, 2000)
Приведені результати позитивного впливу антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків. Вміст молочної кислоти в дифузійному соку ,обробленому «Фітосайд» зменшився на 15,6 %, а ефект очищення соку 11 сатурації збільшився на 6 %, порівняно з соками без антисептика.

Presented the results of the positive impact of antiseptic "Fitosayd» on technological parameters of diffusion and purified juice. The content of lactic acid in the diffusion juice, processed "Fitosayd" decreased by 15.6%, while the effect of juice purification 11 saturation increased by 6% compared with the juices without antiseptic.
Keywords: цукрове виробництво; дифузія; мікроорганізми; Фітосайд; технологічні показники; дифузійний сік; очищений сік; кислотність; sugar production; diffusion; technological parameters; raw juice; purified juice; acidity; microorganisms; antiseptic; кафедра технології цукру і підготовки води