Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаМихайленко, Владлена МиколаївнаГолік, О. Д.2020-12-172020-12-172019Нєміріч, О. В. Актуальність використання соєвого білку при виробництві страв з кисломолочного сиру / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, О. Д. Голік // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 127.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32367otherвегетаріанствоvegetarianismзалізоironресторанне господарствоrestaurant businessкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАктуальність використання соєвого білку при виробництві страв з кисломолочного сируThesis