Модифікований метод синтезу дискретних схем управління - Коновалов, Костянтин Володимирович; Гончаренко, Борис Миколайович (My University, 1996)
Розглядається можливість спрощення методів синтезу логічних схем за циклограмами і таблицями відповідності за рахунок використання диференціальних складових вхідних змінних при перетворенні циклограм. Перетворення зводиться до виділення із вхідних сигналів їхніх диференціальних складових, яким присвоюють значення нових вхідних змінних. Таким чином, різні типи циклограм вдається привести тільки до одного, що відповідає функціонуванню класичного RS-тригера. При цьому мінімізація аналітичних виразів логічних функцій не потрібна, що суттєво спрощує синтез схем. The possibility of simplifying methods for the synthesis of logic circuits for matching patterns, and tables by using the differential components of the input variables in the conversion patterns. Conversion reduces the isolation of the input signals of the differential component , which is assigned the new input variables. Thus , various types of switching times can only lead to one that corresponds to the operation of the classical RS - trigger. At the same time minimizing the analytical expressions of logic functions is required, which greatly simplifies the synthesis schemes.
Keywords: logic circuit synthesis; синтез логічних схем; циклограма; cyclogram; вхідні змінні; input variables; RS-тригер; структурно-функціональне моделювання; structural-functional modeling; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка