Грабовська, Олена ВячеславівнаПодобій, Олена ВалеріївнаЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДеменюк (Майданець), Оксана Миколаївна2014-06-162014-06-162013Ющенко, Н. М. Використання мальтодекстрину у виробництві харчових продуктів / О. В. Грабовська, О. В. Подобій, Н. М. Ющенко, О. М. Майданець // матеріали VI міжнародної науково-практичної конференції. – Д. : ДонНУЕТ, 2013. – С. 215 – 217.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15175Досліджено властивість мальтодекстринів, розроблено технологію драглеутворюючих мальтодекстринів. Запропоновано варіанти використання мальтодекстринів у виробництві низькокалорійних продуктів. Investigated property maltodextrin developed technology tagliotelli maltodextrin. Variants of use maltodextrin in the production of low-calorie products.otherмальтодекстринхарчові добавкикрохмальmaltodextrinnutritional supplementationkrokhmalкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології молока і молочних продуктівВикористання мальтодекстрину у виробництві харчових продуктівOther