Використання в закладах ресторанного господарства посуду та елементів декору з перероблених скляних пляшок - Огієнко, Анна Олександрівна; Дулька, Ольга Степанівна (My University, 2022)
Проведені дослідження, щодо можливостів використання перероблених скляних пляшок у якосі посуду та елементів декору. Studies have been conducted on the possibilities of using recycled glass bottles as tableware and decorative elements.
Keywords: посуд; вторинна сировина; заклади ресторанного господарства; tableware; secondary raw materials; restaurant establishments; кафедра готельно-ресторанної справи