Огієнко, Анна ОлександрівнаДулька, Ольга Степанівна2023-03-232023-03-232022Огієнко, А. Використання в закладах ресторанного господарства посуду та елементів декору з перероблених скляних пляшок / А. Огієнко, О. Дулька // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник тез доповідей ІІІ міжнародної науково-практичної конференції, 06 жовтня 2022 р. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. – С. 93-95.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39363Проведені дослідження, щодо можливостів використання перероблених скляних пляшок у якосі посуду та елементів декору. Studies have been conducted on the possibilities of using recycled glass bottles as tableware and decorative elements.otherпосудвторинна сировиназаклади ресторанного господарстваtablewaresecondary raw materialsrestaurant establishmentsкафедра готельно-ресторанної справиВикористання в закладах ресторанного господарства посуду та елементів декору з перероблених скляних пляшокArticle