Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаФедонюк, Марія Анатоліївна2017-04-272017-04-272016Осьмак, Т. Г. Сьогодення і перспективи виробництва сухих десертних сумішей / Т. Г. Осьмак, М. А. Федонюк // Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : матеріали 5-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 7–8 листопада 2016. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 140–141.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25178Введення до складу сухих десертних сумішей продуктів переробки фруктів і овочів забезпечить отримання продукту з покращеними органолептичними властивостями зі збалансованим вмістом основних нутрієнтів. The introduction of the dry dessert mixes refined products fruits and vegetables will provide the product with improved organoleptic properties with a balanced content of basic nutrients.uk-UKмолочні сумішіmilk formulasкафедра технології молока і молочних продуктівСьогодення і перспективи виробництва сухих десертних сумішейArticle