Сьогодення і перспективи виробництва сухих десертних сумішей - Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Федонюк, Марія Анатоліївна (My University, 2016)
Введення до складу сухих десертних сумішей продуктів переробки фруктів і овочів забезпечить отримання продукту з покращеними органолептичними властивостями зі збалансованим вмістом основних нутрієнтів. The introduction of the dry dessert mixes refined products fruits and vegetables will provide the product with improved organoleptic properties with a balanced content of basic nutrients.
Keywords: молочні суміші; milk formulas; кафедра технології молока і молочних продуктів