Дричик, Марія Юріївна2022-10-142022-10-142022Дричик, М. Ю. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва довгорізаних макаронних виробів для оператора ринку ТОВ «Рівненська макаронна фабрика» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Юріївна Дричик ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2022. – 102 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38256otherкафедра експертизи харчових продуктівНАССРсистема безпечностідовгорізані макаронні виробиапаратурно-технологічна схемаУдосконалення системи управління безпечністю виробництва довгорізаних макаронних виробів для оператора ринку ТОВ «Рівненська макаронна фабрика»Other