Стан та перспективи розвитку зерносушильної техніки - Лабжинська, Маргарита Юріївна; Пєтухова, Інна Сергіївна; Гапонюк, Ігор Іванович; Пазюк, Вадим Михайлович (My University, 2014)
Проведений аналіз сучасних методів сушіння свідчить про те, що наряду з „механічним", кондуктивним, контактним, вакуумним, радіаційним зневодненням та використання сучасних методів інтенсифікації процесу сушіння високочастотного, акустичного, вібраційного та інших, найбільш поширені конвективний та комбінований.
Keywords: зерносушильна техніка; сушіння зерна; перспективи розвитку; drying of grain; prospects for Development; grain drying equipment; кафедра технології зберігання і переробки зерна