Лехнівська, Світлана ВасилівнаХижняк, Віроніка ВіталіївнаЖеплінська, Марія МихайлівнаБессараб, Олександр СеменовичШутюк, Віталій Володимирович2015-11-232015-11-232015Динаміка зміни показників сировини рослинного походження під час зберігання в охолодженому стані / С. В. Лехнівська, В. В. Хижняк, М. М. Жеплінська, О. С. Бессараб, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 Міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 23–24 квіт. 2015 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 1. - С. 246.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21798В роботі наведено результати зберігання яблук та топінамбура протягом двох місяців в умовах понижених температур. На основі аналізу отриманих результатів встановлені оптимальні параметри зберігання яблук та топінамбура. This paper presents the results of artichoke and apple storage for two months under conditions of low temperature. Based on the analysis of the results set optimal parameters storage apples and artichoke.uk-UKзберіганняяблукатопінамбурstorageapplesjerusalem artichokesкафедра технології консервуванняДинаміка зміни показників сировини рослинного походження під час зберігання в охолодженому станіThesis