Динаміка зміни показників сировини рослинного походження під час зберігання в охолодженому стані - Лехнівська, Світлана Василівна; Хижняк, Віроніка Віталіївна; Жеплінська, Марія Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2015)
В роботі наведено результати зберігання яблук та топінамбура протягом двох місяців в умовах понижених температур. На основі аналізу отриманих результатів встановлені оптимальні параметри зберігання яблук та топінамбура. This paper presents the results of artichoke and apple storage for two months under conditions of low temperature. Based on the analysis of the results set optimal parameters storage apples and artichoke.
Keywords: зберігання; яблука; топінамбур; storage; apples; jerusalem artichokes; кафедра технології консервування