Безалкогольне пиво Kronenbourg Pur Malt з додаванням лісових ягід - Петруша, Оксана Олександрівна; Просянко, Юлія Сергіївна (My University, 2023)
У роботі розглядається безалкогольне пиво Kronenbourg Pur Malt з додаванням лісових ягід. Хоча безалкогольне пиво стає все популярнішим, споживачі часто скаржаться на його смакові якості. Додавання лісових ягід покращує смак напою, а також збагачує його вітамінами та антиоксидантами. Це робить продукт привабливішим для людей, які прагнуть здорового способу життя, і сприяє подальшому поширенню безалкогольного пива

This paper examines Kronenbourg Pur Malt, a non-alcoholic beer with wild berries. Although non-alcoholic beer is becoming increasingly popular, consumers often complain about its taste. The addition of wild berries improves the taste of the drink and enriches it with vitamins and antioxidants. This makes the product more attractive to people seeking a healthy lifestyle and contributes to the further spread of non-alcoholic beer
Keywords: безалкогольні напої; лісові ягоди; рослинна сировина; показники якості; кафедра експертизи харчових продуктів; soft drinks; wild berries; plant material; quality parameters