Шаруда, Світлана СергіївнаКишенько, Василь Дмитрович2012-09-062012-09-062008Шаруда, С. С. Оцінка показників якості хлібопекарської продукції методами кваліметрії і багатомірного шкалування / С. С. Шаруда, В. Д. Кишенько // Харчова промисловість. – 2008. - № 6. – С. 19-22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2366Розроблено методику і проведено експертне опитування для визначення важливих технологічних показників хлібопекарського виробництва та ступені їх впливу на якість. напівфабрикатів та готової продукції, отримані дані опрацьовано за допомогою багатомірного шкалування, що дозволило визначити ранги показників для прийняття оптимальних рішень по управлінню. The technique and conducted an expert survey to identify the technological parameters bakery production and degree of their influence on the quality of semi-finished and finished products, the data processed by multivariate shkaluvannya It helps to determine rank indicators for better decision making by management.uk-UKскладний об'єкт управлінняекспертні методикваліметріябагатомірне шкалуваннярангфакторно-цільовий аналізcomplex object managementexpert methodscreate multidimensional scalesranktarget-factorial analysisкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаОцінка показників якості хлібопекарської продукції методами кваліметрії і багатомірного шкалуванняArticle