Фесун, Тетяна Павлівна2020-09-032020-09-032020Комбікормова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід : науково-допоміжний бібліографічний покажчик двома мовами 1970-2020 рр. / упоряд. Т. П. Фесун ; Наук.-техн. б-ка; Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2020. – 230 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31886Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій ) впродовж 1990–2020 рр. з актуальних питань розвитку комбікормової промисловості. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів.otherоцінка якості комбікормівкомбікормова промисловістьвиробництво преміксіввиробництво кормових добавоквиробництво білково-вітамінних добавокquality assessment of compound feedscompound feed industryproduction of premixesproduction of feed additivesproduction of protein and vitamin additivesКомбікормова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвідOther