Малярчук, Анна Іванівна2022-05-112022-05-112022Малярчук, А. І. Проект відділення підготовки крохмалевмісної сировини до зброджування спиртового заводу потужністю 3 тис. дал умовного спиртусирцю на добу з впровадженням енергозберігаючих технологій : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Іванівна Малярчук ; наук. керівник Віталій Леонідович Прибильський. – Київ, 2022. – 78 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37431крохмалевмісна сировиназамістермоферментативна обробкаетиловий спирткафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект відділення підготовки крохмалевмісної сировини до зброджування спиртового заводу потужністю 3 тис. дал умовного спиртусирцю на добу з впровадженням енергозберігаючих технологійOther