Економічна діагностика як засіб удосконалення корпоративних відносин - Пєтухова, Ольга Михайлівна; Чорноштан, Г. Г.; Волосова, Вероніка Олегівна (My University, 2014)
У статті обґрунтовано необхідність удосконалення прийомів економічної діагностики в умовах розвитку корпоративних відносин. Уточнено сутність економічної діагностики, розкрито Ті роль у системі прийняття управлін-ських рішень. Запропоновано основні завдання і напрями удосконалення системи економічної діагностики в корпоративних структурах.
Keywords: корпоративні відносини; економічна діагностика; управлінські рішення; корпоративне управління; корпоративне отношения; экономическая диагностика; управленческие решения; корпоративное управление; corporate relationships; economic diagnosis; business solutions; corporate management; кафедра економіки праці та менеджменту; кафедра маркетингу