Білковмістні збагачувані харчових продуктів із зеленої маси буряків - Сімахіна, Галина Олександрівна (My University, 2014)
Метою цієї роботи є порівняльні дослідження зеленої маси буряків для обґрунтування доцільності її використання у виробництві оздоровчих харчових продуктів з підвищеним вмістом протеїну. The purpose of this paper is a comparative study of green mass beets to justify its use in the production of health foods with high protein content.
Keywords: білковмістні харчові продукти; продукти із зеленої маси буряків; foods; products with green material beet; кафедра технології оздоровчих продуктів