Сімахіна, Галина Олександрівна2014-06-042014-06-042014Сімахіна, Галина. Білковмістні збагачувані харчових продуктів із зеленої маси буряків / Галина Сімахіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 29-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14830Метою цієї роботи є порівняльні дослідження зеленої маси буряків для обґрунтування доцільності її використання у виробництві оздоровчих харчових продуктів з підвищеним вмістом протеїну. The purpose of this paper is a comparative study of green mass beets to justify its use in the production of health foods with high protein content.uk-UKбілковмістні харчові продуктипродукти із зеленої маси буряківfoodsproducts with green material beetкафедра технології оздоровчих продуктівБілковмістні збагачувані харчових продуктів із зеленої маси буряківOther