Бондур, Юлія Олександрівна2021-09-102021-09-102021Бондур, Ю. О. Розроблення системи управління безпечністю виробництва фундуку смаженого в цукрі за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019 на ТОВ «Натуральні продукти» : кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Юлія Олександрівна Бондур ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2021. – 104 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35212otherплан HACCPфундук смажений з цукромтехнологія виробництва фундука смаженого з цукромкафедра експертизи харчових продуктівРозроблення системи управління безпечністю виробництва фундуку смаженого в цукрі за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019 на ТОВ «Натуральні продукти»Other