Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаДонець, Олександр ПетровичКрижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаМихайлик, Вячеслав Аврамович2017-05-122017-05-122014Термічна стабільність реструктурованих шинок з високою біологічною цінністю / І. Кишенько, А. Донець, Ю. Крижова, В. Михайлик // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 18-22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25205Розроблено композиційний склад збалансованих за амінокислотним складом реструктурованих шинок шляхом використання білка свинячого тримінгу Aprogel EU і білка плазми крові Vepro 95 HV у співвідношенні 0,9:1,1. Досліджено термічну стабільність реструктурованого продукту що дало змогу характеризувати його, як продукт високої біологічної цінності та термостабільності. Developed by the composite structure balanced amino acid composition tavern restructured using porcine protein tryminhu Aprogel EU and plasma proteins Vepro HV 95 in the ratio of 0.9: 1.1. Thermal stability restructured product which helped to characterize it as a product of high biological value and thermal stability.uk-UKбілок тримінгуprotein tryminhuкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівТермічна стабільність реструктурованих шинок з високою біологічною цінністюArticle