Нагрівач преформ (Патент України на корисну модель № 80720) - Волчко, Анатолій Іванович; Волчко, Андрій Анатолійович; Дубовик, Євгеній Сергійович; Юхно, Михайло Іванович (My University, 2013)
Нагрівач преформ виконаний у вигляді камери з нагрівачами містить вертикальний конвеєр з гніздами у вигляді штирів, механізм завантаження преформ споряджено окремими живильниками. Під фіксуючим ободком преформ встановлено приводний вильчатий відсікач преформ. A preform heater is made in the form of a chamber with heaters and comprises a vertical conveyor with seats in the form of pins, a loading mechanism of preforms is equipped with separate feeders. Under a fixing rim of preforms a driving fork clipper of preforms is mounted.
Keywords: нагрівач преформ; конвейер вертикальний; механізм завантаження; heater press form; vertical conveyor; loading mechanism; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки