Оцінювання нових харчових виробів за допомогою критерію «Багатокутник якості» - Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна Володимирівна (My University, 2003)
Запропонована математична модель вибору критерію якості. The mathematical model of a choice of criterion of quality is offered.
Keywords: багатокутник якості; quality polygon; нові харчові вироби; критерій якості; new food products; criterion choice; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції